• POLFINALE 1
 • POLFINALE 2
 • POLFINALE 3
 • POLFINALE 4
 • POLFINALE 5
 • FINALE

V finale gresta Alja in Nik!

Velikost pisave
Komentiraj Tiskaj

4. polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je za nami in imamo tudi dva nova finalista. Gledalci ste naprej poslali Aljo Krušič, žirija pa se je morala odločiti med Nikom Oblakom in Teom Saffronom! Alji se bo v finalu pridružil pilot Nik!

Prvi je na oder stopil Teo Saffron, čigar avdicijski nastop je bil čustven in ganljiv. Tudi tokrat je navdušil z izjemnim nastopom. Zapel je Caruso, ker skozi to pesem čuti sebe in svoje življenje. Damjan mu je iskreno čestital za še en vokalno fantastičen nastop. Tudi Ana se je pridružila čestitkam za odličen glas in iskrenost.

4. polfinale - oder - 4
(Foto: Aljoša Kravanja)

Hiphoperke iz Idrije so dokazale, da imajo veliko idej in smisla za humor že na avdiciji, ko so na odru Opere skuhale pravo specialiteto. Danes se je plesna skupina The Way We Are prelevila v jamajške olimpijce, ki jim je uspelo nemogoče. Damjan je njihov nastop pohvalil, ker so ga znova nasmejale. Ani je bil všeč njihov humor, dinamičnost in sinhronost. Branko pa je povedal, da ima pri plesnih točkah po navadi občutek, da so preveč nadute ter da se plesalci jemljejo preveč resno. Simpatične Idrijčanke so ga navdušile ravno zato, ker so nas s svojim nastopom zabavale in nasmejale ter seveda pokazale ogromno plesnega talenta.

4. polfinale - oder - 7
(Foto: Aljoša Kravanja)

Danes smo videli prave Freaks of Friday – glasne in priklopljene na elektriko. Damjana na avdiciji niso navdušili, zato je tokrat vzel vse besede nazaj. Še posebej mu je bil všeč bobnarski zaključek. Ana, rockerica po duši, bi jih z lahkoto poslušala cel večer, Branko pa jim je čestital za velik napredek od avdicijskega nastopa.

4. polfinale - oder - 4
Freaks of Friday so ustvarili naelektreno vzdušje v dvorani. (Foto: Aljoša Kravanja)

Nik Oblak je na avdiciji navdušil, ker je pokazal nekaj povsem drugačnega, ko je "letel" v Operi. Za polfinalni nastop je res veliko treniral in celo sam sestavil letalo. Branka je skrbelo, ali lahko pokaže več, kot smo videli na avdiciji, zato ga je dinamični nastop toliko bolj navdušil. Ana: "Nik, ti si dokaz, da se trdo delo obrestuje. Čestitam za spektakularen nastop!"

4. polfinale - oder - 7
14-letni Nik je pokazal čudovit letalsko plesni nastop. (Foto: Aljoša Kravanja)

Tanja Lončar je dekle, ki postavlja nove mejnike na citrah in to je pokazala tudi z današnjim nastopom. Ana: "Tanja, pa ti sploh veš, kako noro noro noro si izgledala za tistim DJ pultom?" Tudi Damjan je bil navdušen nad njenim videzom, nastopom in čudovitim glasom. Branku pa se je njen nastop zdel primeren za Eurosong, saj bi s čudovitim glasom in slovenskim instrumentom v pop različici zagotovo naredila odličen vtis.

4. polfinale - oder - 4
Tanja premika meje s svojim inovativnim pristopom. (Foto: Aljoša Kravanja)

16-letna Alja Krušič je na avdicijskem nastopu blestela. Na noge je dvignila celotno dvorano in žirijo. Branko: "To ni talent, to je supertalent!"  In prav te besede je potrdila tudi z današnjim prečudovitim nastopom. Publika je njen fenomenalni nastop nagradila s stoječimi ovacijami. Za Branka je bil to vrhunec večera in absolutno najboljši nastop nocojšnjega polfinala. Ana je pohvalila njen čudovit izgled, prelep glas in iskrenost interpretacije. Vidno ganjenega Damjana pa je najbolj prepričala vokalna zrelost, ki jo je čudovito mlado dekle pokazalo.

4. polfinale - oder - 4
Alja je že na avdiciji prižgala svojo zvezdo, danes pa je še močneje zablestela. (Foto: Aljoša Kravanja)

Očitno je Alja znova zablestela, saj ste gledalci direktno v finale poslali ravno lepo najstnico z angelskim glasom. Žirija se je morala odločiti med Nikom Oblakom in Teom Saffronom.

4. polfinale - oder - 5
Alja je bila presrečna, solze sreče so se ulile in ostala je brez besed. (Foto: Aljoša Kravanja)

Ana je svoj glas dala Niku, ki si ga je prislužil s čudovitim letalsko plesnim nastopom. Damjan se je ravnal po občutkih, ki se ga dotaknejo naravnost v srce. Nastop, ki ga je popeljal v mladost, je bil Nikov letalski spektakel. Čeprav je že v tem trenutku bilo odločeno, da je Nik tisti, ki so bo Alji pridružil v finalu, je svoj glas oddal še Branko. In tudi on je podprl Nika!

4. polfinale - oder - 6
Nik ni mogel verjeti, da so se vsi trije žiranti odločili zanj. (Foto: Aljoša Kravanja)

Tako je za nami še en čudovit polfinalni večer. Prihodnji teden bomo izbrali še zadnja dva finalista. V zadnji polfinalni oddaji bodo nastopili: Brina in Melani, Rodelyn Kovačič, Žiga Avbreht, KUD Mladost, Matej Ferlič in Ana Karneža. Glasujte za svoje favorite!

 

 

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

 • Ocena članka: 2,5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
2,5
glasov 6
Komentarjev: 147
 
slovenec09 27.05.2013 21:34:41
ALJA BREZ BESED,,SAMO SKODA KER SE VE KATERA BO ZMAGALA,,,TISTA KI BO PELA ZADNA V ZADNI ODDAJI,SKODAAAAAA
 
kikimb1994 27.05.2013 18:03:55
noben ne kritizira nika, ampak tut jas znam dobro vozit avto na daljinca , pa ni to nek talent !! Fant obvlado, ampak to ne more bit za v finale !!
 
mimiputput 27.05.2013 16:29:08
Ok,potem se drugo leto,če bodo talenti prijavim in moja točka bo,da bom s papirnatim letalom sem pa tja in letala,poleg tega se bom fajn napokala in prdala. To bo letalo na turbo pogon.Vsi boste rekli vao,vao. . Žirija bo mi ploskala. Ha,ha.

Malo heca mora biti.
LoveeBelievee 27.05.2013 16:23:27
končn sta branko in ana začela poslušat damjana :D škoda, da ne že prej (v 1. polfinalni oddaji) ampak bolš poznej ko pa nikol :)
 
Rdecelaska77 27.05.2013 16:06:28
Bravo, bravo NIK, tisti ki smo bili v dvorani smo bili res brez sape, saj si imel tako malo prostora za pilotiranje, ampak ti si to izpeljal tako kot bi imel pred seboj celo nebo....In tisti ki pravijo da za to ni potreben tudi talent nimajo pojma:) In tisti ki pljuvajo so samo fouš-tipično slovensko, če bi foušarija gorela....
Še enkrat čestitke!!!
 
romanili 27.05.2013 15:03:11
Ok alja mislim da je bila tudi včeraj razred zase...vsaka čast punca :)
glede nika...pa mislim da to ni talent!! Kakšen talent je to da voziš avion po dvorani?!?! to se lahko nauči vsak ki ima čas in denar za to. In posledično mislim da bi se moral v finale uvrstiti Teo, ker takega glasa se pa ne moreš naučit.
skratka...avion se da naučit vozit...posluha se pa ne da...in mislim da je to TALENT! ne pa to da se nekateri nadodlajo plesa ipd. potem pa požanejo tak navdušenje...
zato pa ne gledam takih bedarij (včeraj sem izključno zaradi Alje).
 
mimiputput 27.05.2013 13:54:53
Simon Cowell se bi nam včeraj samo smejal glede tega,da so Nika z letalom skozi pustili.

Moti me pa ,da žirija ne poda niti nobene konkretne kritike. Samo hvalijo.
andxo 27.05.2013 14:52:53
Simon Coewell bi bil ponosen na to, spremljam tudi take oddaje v tujini, kjer take talente zelo cenijo!
mimiputput 27.05.2013 16:02:26
Resno euphoria in tebi je to talent?
Res je,da v tujih talentih tudi včasih takšne spustijo skozi,ko si misliš,ja,kako so toti prišli v polfinale,samo vseeno te nasmejijo.
 
bex- 27.05.2013 13:40:22
Res ne razumem zakaj so nekteri tako proti temu da je Nik prišel v finale in ne Teo. V finalu je 5 pevcev in 2 plesni skupini. Kaj med talente spadata samo petje in ples? Ne, včasih je treba dati priložnost tudi komu drugemu.
s1oux 27.05.2013 13:39:58
že vse zmenen kdo bo zbran pa kdo bo zmagal
 
janapernek 27.05.2013 13:10:01
Iskrene čestitke Nik!!!!!!!
Več komentarjev