• POLFINALE 1
 • POLFINALE 2
 • POLFINALE 3
 • POLFINALE 4
 • POLFINALE 5
 • FINALE

Žiga Lakner in Maestro Sista'z bodo nastopili na finalnem odru!

Velikost pisave
Komentiraj Tiskaj

Gledalci ste kot prvega finalista izbrali Žigo Laknerja, žirantje pa so se morali odločiti med drugo- in tretjeuvrščenim. Damjan je svoj glas dal The SIT Group, Ana pa Maestro Sista'z. Brankov glas je bil tako odločilen. V finale je poslal Maestro Sista'z!

Tako kot polfinalisti, ki so imeli tremo pred prvim velikim nastopom na odru šova Slovenija ima talent, sta nekaj treme čutila tudi Jože Robežnik in Matej Puc, saj sta se prvič preizkusila v vlogi voditeljev oddaje Slovenija ima talent v živo. Žirija je bila v velikem pričakovanju, saj so vsi trije napovedali spektakularen večer.

1. polfinale - 8
Žirija je pripravljena na prve polfinaliste! (Foto: Miro Majcen)


 
Prva polfinalistka, ki je nastopila na velikem odru šova Slovenija ima talent, je bila 12-letna Janina, ki je s svojim nastopom navdušila žirijo. Tokrat ji je uspelo pridobiti tudi Brankovo naklonjenost, čeprav po avdiciji ni bil povsem prepričan o njenem uspehu. Damjan je njen nastop označil za perfekten.

1. polfinalna oddaja - 4
Najmlajša, le 12-letna Janina je otvorila prvi polfinale. (Foto: Miro Majcen)

DD Stars so želele Sloveniji pokazati, kaj je to "disco dance", kar jim je nedvomno uspelo. Ano so znova navdušile z natančnimi plesnimi gibi ter dodelano koreografijo in zgodbo. Damjan je bil navdušen nad njihovimi kostumi, gibanjem in energijo. Branko pa je rekel, da je čudovito, da so "vesoljčki" pristali ravno na odru šova Slovenija ima talent!

1. polfinalna oddaja - 3
DD Stars so pokazale, kaj je to fantastičen "disco dance". (Foto: Miro Majcen)

Žiga nas je na avdiciji "sezul" z operno arijo, danes pa je pripravil moderno uspešnico, kot je še nikoli nismo slišali. Damjan mu je čestital za pogum in poudaril, "da ko je šel v svojo lego, je resnično dokazal, da ima talent". Branko mu je čestital, da se je iz preteklega poraza na oder talentov vrnil kot pravi zmagovalec.

1. polfinalna oddaja - 1
Žiga je navdušil z visokim vokalom ter posebno izvedbo moderne uspešnice. (Foto: Miro Majcen)

The SIT Group je na oder šova Slovenija ima talent prinesel pridih pomladi in ljubezni. S svojim nastopom so poskušali zapeljati Ano, in to jim je tudi uspelo. Ana: "Enormno gromozansko vrhunsko so me očarali!" Branko je povedal, da so bili zelo zabavni, kar je od njih tudi pričakoval: "Super je bilo!" Damjana je navdušila njihova inovativnost, saj meni, da so ravno oni tisto, kar slovenska glasbena industrija potrebuje.

1. polfinalna oddaja - 5
Ano so fantje očarali, Damjan pa je pohvalil njihovo inovativnost. (Foto: Miro Majcen)

Mitja Jeršič je svoj nastop posvetil Damjanu, ki je na avdiciji pričakoval več virtuoznosti. S svojo izvedbo Vivaldijeve mojstrovine je popolnoma osupnil žirante. Tokrat je popolnoma prepričal Damjana, Branko pa je povedal, da ni zadovoljen – pač pa popolnoma navdušen!

1. polfinalna oddaja - 1
Virtuoz na kromatični harmoniki je navdušil z Vivaldijevo mojstrovino. (Foto: Miro Majcen)

Maestro Sista'z so navdušile z energičnim nastopom. Damjan je ostal brez besed, Ana pa jim je sporočila, da zagotovo gre z njimi na finalni oder. Branko je prepričan, da je mladim dekletom uspelo preseči svoje učitelje, ki so v prvi sezoni šova Slovenija ima talent postavili resnično visoke plesne standarde.

1. polfinalna oddaja - 2
Maestro Sista'z so se na polfinalni nastop pripravljale kar dva meseca. (Foto: Miro Majcen)
1. polfinalna oddaja - razglasitev - 2
Žiga je ostal brez besed. (Foto: Miro Majcen)

Gledalci ste kot prvega finalista izbrali Žigo Laknerja, žirantje pa so se morali odločiti med drugo- in tretjeuvrščenim. The SIT Group in Maestro Sista'z so bili popolnoma na trnih, žirija pa je imela resnično težko delo. Prvi glas je dal Damjan, ki se je odločil za inovativno glasbeno skupino The SIT Group. Ana je fantom priznala, da so jo navdušili ter da imajo delček njenega srca. "Ampak moje celo srce pleše!" je nadaljevala žirantka Ana s tresočim glasom in se odločila za Maestro Sista'z. Tako je po izenačenju vse breme padlo na ramena Branka Čakarmiša. Branko je rekel, da je že na začetku povedal, da išče zmagovalca in v tej vlogi vidi izvrstne plesalke Maestro Sista'z!

1. polfinalna oddaja - razglasitev - 8
Žirija se je morala odločiti med The SIT Group in Maestro Sista'z. (Foto: Miro Majcen)
1. polfinalna oddaja - razglasitev - 9
Branko je v finale poslal energične plesalke. (Foto: Miro Majcen)

Za nami je izvrstna in napeta polfinalna oddaja, v kateri smo dobili prva finalista. Žiga Lakner in Maestro Sista'z bodo nastopili v velikem finalu in se borili za glavno nagrado 50.000 evrov!

Če ste oddajo zamudili, si jo lahko pogledate na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi oddajo Jan Kok iz zakulisja.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

 • Ocena članka: 2,7
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
2,7
glasov 7
Komentarjev: 202
 
blazkatja 07.05.2013 20:02:04
Vsi kritizirate Maestro sista'z kak so neusklajene, itd. Najbolj so glasni ljudje ki nimajo pojma o plesu. Vsi smo vidli da so ble punce kje neusklajene ampak da bi ble DD strars bolj usklajene? poglejte posnetek še enkrat pa pol dalje govorite. plesni skupini plešeta tud različne stile in je tud nemoreš po glasbi, plesu, energiji primerjat... no za pevce nebom nič govorla ker nisem neke izobražena na tem področju..
Kao ples ni talent.. Če nimaš ritma, se ne naučiš koreografije dovolj sploh nemoreš plesat nekaj takega, enako če hočeš pet pa nimaš posluha.. tak da eni rajši zadržite komentarje za sebe.
 
_Bobblehead_ 06.05.2013 14:52:05
Joj, kako pogrešam Lucienne in Braneta...
ole-ole 06.05.2013 13:37:57
Brankec je copatek in je izbral Sista"z, čeprav je iskal nekaj novega inovativnega kar pa so bili Sit grup, Brankec gotof si tako in tako.
čebelcaa 06.05.2013 12:52:27
waaaaaa ke bedno!! Nwm od kdaj je talent, da hodiš na treninge.. Saj punce niso slabe ampak, če je to talent pol sn jst tricikl.. Koreografijo jim fantje nardijo one jo pa natrenirajo in to je talent!!! SIT skupina je bila izvirna in vse so sami arenžirali ,mah roko na srce fantje so si zaslužili in bi morali iti naprej... Res škoda
Neža Vižintin 07.05.2013 13:59:43
Talent je fizična sposobnost v nečem. Talent ni to, da lahko brez truda odlično nekaj počneš. Nekateri očitno bolj cenite naravne predispozicije kot trdu. Slabo kaže naši družbi...
Chelsea.1905 06.05.2013 12:40:43
Draga žirantka Ana vse lepo in prav, super si ker navijaš za Chelsea pa to ane, samo...dej bodi malo manj pristranska =) Vem da je ples tvoje področje s temi "grande jete"-ji pa to, ampak dej no :) Ker si fejst punca in je škoda da te po oddaji zaradi tega favoriziranja plesalcev tako spluvajo. Branko pa itak copata, kje je njegov oster jezik in samostojno odločanje iz prve oddaje?
BPL1 06.05.2013 12:36:41
Predraga tarifa za en oddan glas (2€, halo?!), občutno preveč reklam (več reklam kot oddaje), Maestro Sista'z pa slaba kopija skupine Maestro. Sploh ne vem, od kje so dobile toliko glasov, da so prišle med TOP 3? Aja seveda, veliko jih je in imajo veliko prijateljev in sošolcev. Ker drugače ne vem, kdo bi še glasoval za jih?
 
barbararaj 06.05.2013 10:29:45
Mene pa zanima zakaj sploh gledate talente, če pa vam grejo vsi od voditeljev do žirantov in talentov tako zelo na živce? Noben vas ne sili, preklopite na drug program pa boste srečni in ne bo treba pljuvat čez vse... Žiga Lakner si je definitivno zaslužil it v finale, ampak tudi maestro sistaz so se odlično odrezale. Ne mormo jih primerjat z dd starz, ker pač plešejo drug stil... ampak očitno so bile večini slovenije všeč, drugače ne bi glasovali za njih.
Pa tudi žirantom lahko malo prizanesete, ker se pač morajo odločiti za nekoga in njihova odločitev nikoli ne bo všeč vsem.
Neža Vižintin 07.05.2013 14:01:15
Lepo je videti, da še kdo razmišlja trezno :)
 
matej1111 06.05.2013 10:08:32
Ded s harmoniko je bil najjači.
 
sunana 06.05.2013 10:02:47
Vedno date vaše favorite pa kot zadnje nastopajoče ..Tanja Ravljen, Maestro sekice, ..

pa itak je vse kuhnaaaa
res škoda glasovat
pa žirija na polno hvali vsakega, valda, da bi folk prepričal kao kok so bli res dobri in mi neumni bi šli glasovat
ne ne, ne damo se
 
migo 06.05.2013 10:00:02
looooooool tle ste vsi neki čudni. nikol ampak res nikol vam nič ne paše.

1. DD stars boljše od Maestro sista? Ma nemoj??
2. Naprej so prišle, ker so podkupile pop tv, pa zarad imena in ne vem kaj? Ja ker Maestro so v Sloveniji pravi magnati, ki lahko podkupijo vse oddaje??
3. Ko je nastopila skupina SIT jih je večina popljuvala. Ko so izpadli? Tipično slovensko, dejmo pokritizirat tiste, k so šli naprej, k so si uni k niso to full bolj zaslužil
4. Hvalabogu, da gre naprej tudi kakšna plesna skupina, to so TALENTI in ne XFACTOR, da bi bili sami pevci
qwaa 06.05.2013 10:05:50
Daj mal pogledat v slovar kaj pomeni beseda talent."Na polfinalno oddajo so se pripravljale 2 meseca"Pol pa nisi vedel ,kaj gledaš,te punce al njihove mentorje.In to je zate talent?Zakaj pa potem Žigo ne tolk kritiziramo?
Neža Vižintin 07.05.2013 14:03:52
Dragi moj qwaa, predlagam, da se ti pozanimaš o tem kaj pomeni beseda talent. Zagotovo ne pomeni to, da si lahko brez truda in z lenobo v nečem dober. In resnično žalostno, da tako misliš, ter da to iluzijo tako ceniš. Še bolj žalostno pa je, da še zdaleč nisi edini.
Več komentarjev