facebook-with-circle facebook google+-with-circle google+ instagram-with-circle instagram mail-with-circle twitter-with-circle twitter vine-with-circle vine youtube-with-circle youtube area-graph arrow-bold-down arrow-bold-left arrow-bold-right arrow-bold-up arrow-down arrow-left arrow-long-down arrow-long-left arrow-long-right arrow-long-up arrow-right arrow-up arrow-with-circle-down arrow-with-circle-left arrow-with-circle-right arrow-with-circle-up attachment back-in-time back bar-graph beamed-note bell blackboard block book bookmark box briefcase calendar camera ccw chat check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up circle-with-cross circle-with-minus circle-with-plus clapperboard clipboard clock cloud cog controller-fast-backward controller-fast-forward controller-jump-to-start controller-next controller-paus controller-play controller-record controller-stop controller-volume cross cup cw cycle dots-three-horizontal dots-three-vertical edit export eye-with-line eye flag flash folder forward funnel globe hand heart-outlined heart help-with-circle help home image-inverted image images inbox info-with-circle info install level-down level-up lifebuoy link location-pin lock-open lock log-out login loop magnet magnifying-glass mail medal megaphone menu message minus modern-mic news pencil pie-chart plus price-tag print publish quote reply-all reply resize-100% resize-full-screen retweet rss select-arrows share-alternative share shopping-bag shopping-basket shopping-cart shuffle sound-mix squared-cross squared-minus squared-plus star-outlined star text-document-inverted text-document text thumbs-down thumbs-up ticket tools trash triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up trophy tv typing upload-to-cloud upload user users warning

POLFINALE

Sašo med talenti - kljub poškodovanemu kolenu, nadvse uživa

B.R.
Komentarjev: 3

Še čisto malo, in boste lahko priča nekaterim zelo domiselnim, mnogim čustvenim in izbranim izjemnim nastopom v novi sezoni šova Slovenija ima talent. Poleg že vsem znane ekipe, pa se je oddaji pridružil Sašo Stare, ki bo kraljeval v zaodrju dogajanja. Slovenija ima talent prvič že v nedeljo, 25. 9., ob 20. uri na POP TV!

Za ogled videov se PRIJAVI
Za ogled videov se NAROČI

Letošnja sezona Slovenija ima talent prinaša nove razsežnosti zabave in vpogled v zakulisje snemanja najpopularnejšega šova v Sloveniji. Ekipi oddaje se bo namreč pridružil stand up komik Sašo Stare, ki bo poskrbel, da bo zanimivo, vroče in zabavno tudi za odrom.

VOYO naročniki bodo namreč imeli dostop do ekskluzivnih vsebin, ki bodo razkrivale proces produkcije šova Slovenija ima talent, predvsem pa poskrbele za dodatne količine smeha in solz.

Slovenija ima talent prvič že v nedeljo, 25. 9., ob 20. uri na POP TV!

Sašo bo tako v zakulisju iz talentov priklical še nevideno in neslišano, se z njimi pomeril v takšnih in drugačnih spretnostih, iz njih izvabil zanimive skrivnosti, ušpičil kakšno z žiranti in poskrbel za pozitivno energijo tudi v zakulisju: " V Še več talenta boste videli ravno to ... Še več talentov ... Skačem po zaodrju oddaje Slovenija ima talent, se zabavam s talenti in ekipo in ponujam še nekoliko bolj sproščen vpogled v zakulisje ustvarjanja oddaje," nam je povedal Sašo, ki se resnično ne 'špara', kajti, ko je pogumno poskusil narediti salto, se je koleno odločilo, da ga ne bo ubogalo. "Med snemanjem ene 'fore' sem si tudi lažje poškodoval koleno ... Tako da že en teden šepam in predvsem počivam."

Sašo Stare koleno
Nesreča ne počiva. (Foto: osebni arhiv)

In kaj bo še počel z novo odkritimi talenti? "S talenti med drugim remixam slovenske komade, rap battlam, se tepem z malimi punčkami, delam salte (da, pri tem sem si poškodoval koleno ... kako ste uganil?), se pa tudi normalno pogovarjam in zabavam," je hudomušno pripomnil in zraven vzkliknil – se vidimo na VOYO!

 

SORODNI ČLANKI

Komentarjev: 3
 
bgko 25.09.2016 09:18:28
Naj malo shujša, pa ne bo imel več težav s tem.
mastaflash 26.09.2016 11:52:40
:))
 
tedoVV2CHmedo 24.09.2016 19:10:49
Smilijo se mi pisci takih člankov, ki morajo zlagano pisati, kako bo nova sezona nekaj posebnega.
Več komentarjev