facebook-with-circle facebook google+-with-circle google+ instagram-with-circle instagram mail-with-circle twitter-with-circle twitter vine-with-circle vine youtube-with-circle youtube area-graph arrow-bold-down arrow-bold-left arrow-bold-right arrow-bold-up arrow-down arrow-left arrow-long-down arrow-long-left arrow-long-right arrow-long-up arrow-right arrow-up arrow-with-circle-down arrow-with-circle-left arrow-with-circle-right arrow-with-circle-up attachment back-in-time back bar-graph beamed-note bell blackboard block book bookmark box briefcase calendar camera ccw chat check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up circle-with-cross circle-with-minus circle-with-plus clapperboard clipboard clock cloud cog controller-fast-backward controller-fast-forward controller-jump-to-start controller-next controller-paus controller-play controller-record controller-stop controller-volume cross cup cw cycle dots-three-horizontal dots-three-vertical edit export eye-with-line eye flag flash folder forward funnel globe hand heart-outlined heart help-with-circle help home image-inverted image images inbox info-with-circle info install level-down level-up lifebuoy link location-pin lock-open lock log-out login loop magnet magnifying-glass mail medal megaphone menu message minus modern-mic news pencil pie-chart plus price-tag print publish quote reply-all reply resize-100% resize-full-screen retweet rss select-arrows share-alternative share shopping-bag shopping-basket shopping-cart shuffle sound-mix squared-cross squared-minus squared-plus star-outlined star text-document-inverted text-document text thumbs-down thumbs-up ticket tools trash triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up trophy tv typing upload-to-cloud upload user users warning

POLFINALE

Šov Slovenija ima talent se vrača to nedeljo ob 20.00!

B.R./B.T.
Komentarjev: 0

Še malo, pa boste lahko priča nekaterim zelo domiselnim, mnogim čustvenim in izbranim izjemnim nastopom v novi sezoni šova Slovenija ima talent. Kako je bilo, kdo je šel domov, kdo naprej in koga je zamikal zlati gumb, si boste lahko prvič pogledali že 25. septembra na POP TV!

Za ogled videov se PRIJAVI
Za ogled videov se NAROČI

Vidu Valiču se bo v vlogi voditelja šova Slovenija ima talent pridružil njegov brat, Domen Valič!

"Z Vidom sva najboljša prijatelja. Vzgajana sva bila v maniri, da je bratska ljubezen najpomembnejša. On je moj brat do konca mojega življenja z vsemi svojimi kodri ali pa brez njih. Hecanje in zbadanje ves čas prepletava. Vid je specialist v spravljanju ljudi ob živce, ve pa tudi, kdaj je vrag odnesel šalo in je nujna pomoč. Sicer je bolj izkušen TV voditelj, ampak jaz se hitro učim in ne želim prav nič zaostajati. Veseliva se sodelovanja, vodenja oddaje in nimava kakšnega posebnega strahu. Samo prijetno brbotanje v pleksusu, preden se začne odštevanje: 3 ... 2 ... 1 ... AKCIJA!!" se veseli Domen.

Slovenija ima talent prvič že v nedeljo, 25. 9., ob 20. uri na POP TV!

"Ko so mi na Popu omenili, da razmišljajo, da bi bil moj brat moj sovoditelj, mi je srce kar zaigralo. S Perom je bilo super sodelovati, ampak je bilo najino skupno delo na vrhuncu in ko si na vrhuncu, je treba končati. Z Domnom pa že nekaj časa iščeva nek izgovor oz. projekt, ki bi ga lahko skupaj ustvarila, ampak do sedaj še ni bilo časa ali priložnosti. Komaj čakam, da se začne kreativni proces, da bova lahko najino zafrkavanje še iz otroštva, najstništva in seveda zdajšnjega životarjenja prenesla na televizijo. Letošnja jesen in zima bosta razburkani. Pripravite se na Valič tornado oz. Valičnado!" se sodelovanja z bratom veseli Vid.

Žirija Slovenija ima talent - 3
Voditeljski par bosta tokrat brata Domen in Vid Valič. (Foto: POP TV)

Letošnja sezona Slovenija ima talent prinaša nove razsežnosti zabave in vpogleda v zakulisje snemanja najpopularnejšega šova v Sloveniji. Ekipi oddaje se bo namreč pridružil stand up komik Sašo Stare, ki bo poskrbel, da bo zanimivo, vroče in zabavno tudi za odrom.

VOYO naročniki pa bodo namreč imeli dostop do ekskluzivnih vsebin, ki bodo razkrivale proces produkcije šova Slovenija ima talent, predvsem pa poskrbele za dodatne količine smeha in solz. Sašo bo v zakulisju iz talentov priklical še nevideno in neslišano, se z njimi pomeril v takšnih in drugačnih spretnostih, iz njih izvabil zanimive skrivnosti, ušpičil kakšno z žiranti in poskrbel za pozitivno energijo tudi v zakulisju. 

Sašo Stare
Še več talenta s Sašem Staretom pa prihaja tudi na VOYO! (Foto: POP TV)SORODNI ČLANKI

Komentarjev: 0
Več komentarjev