• POLFINALE 1
 • POLFINALE 2
 • POLFINALE 3
 • POLFINALE 4
 • POLFINALE 5
 • FINALE

Bogate nagrade tudi za gledalce!

Velikost pisave
Komentiraj Tiskaj

Avdicije so končane, izbor in razglasitev polfinalistov pa je izziv, pred katerim trenutno stoji žirantska trojica. Prihajajoča oddaja to nedeljo tako obeta napet boj za mesta v polfinalu. Med argumenti žirantov ZA in PROTI se bodo kresale iskre, saj vstopnice za oddaje v živo dobi le 30 izbranih!

Oddajo Slovenija ima talent v povprečju spremlja kar 59 % gledalcev(Vir: AGB Media Nielsen Research, 18-49 let)

Prvič v Sloveniji: Talenti na dveh zaslonih

S pričetkom polfinalnih oddaj bodo gledalci lahko spremljali šov s celotnim in ekskluzivnim vpogledom v dogajanje. Poleg TV oddaje jih tokrat čakajo še dodatne ekskluzivne vsebine. Prek vzporednega zaslona bodo namreč na VOYO V ŽIVO in SOČASNO s TV oddajo lahko spremljali talente v čakalnici, njihove priprave na nastop, vzdušje in počutje pred in po nastopu ... Vse to in še več na tablici, računalniku ali telefonu. In to v ŽIVO!

Nov zaslon, nov voditelj!

Najava - 2
Jan Kok, tretji voditelj šova Slovenija ima talent. (Foto: POP TV)

Čustvene reakcije, občutke in vzdušje polfinalistov bo v zakulisju spremljal tudi povsem nov voditelj, Jan Kok. Postaven mladenič se veseli novega izziva, med njegove strasti pa sodi vse, kar je povezano s filmom, igro in samim procesom nastajanja filma oziroma televizije. Sicer študent prava se ukvarja tudi s tekmovalnimi oblikami improvizacijskega gledališča, svoje igralske sposobnosti je že preizkusil v mladinski seriji na RTV in v spletni nadaljevanki Prepisani, pohvali pa se lahko tudi z olimpijskim dvigovanjem uteži.

Donald Rose, kreativni direktor produkcije: ''Talenti prehajajo v drugo polovico sezone in z živimi oddajami produkcijsko letvico zastavljamo še višje. Vsako nedeljo bodo gledalci spremljali 6 polfinalistov, mi pa se bomo potrudili, da bo vsaka točka izgledala vrhunsko. Od koreografije, scenografije, grafike do najnovejšega produkcijskega izziva - vzporednega zaslona iz zakulisja, ki ga bodo gledalci lahko prvič v Sloveniji spremljali sočasno s TV oddajo! Z živimi oddajami pa bosta še bolj v ospredje stopila tudi Jože in Matej, ki sta svoje voditeljske čevlje že dobro uhodila in za polfinalne oddaje pripravljata tudi nova presenečenja. Žirijo bosta postavila pred zanimive izzive in preizkusila, kaj vse ujamejo njihove ostre oči. Preverila bosta ali imata dober nos za talentirane biznis ideje ...''

Pravila igre in bogate nagrade

- V polfinalnih oddajah bodo tekmovalci pripravili nov nastop in še enkrat stopili pred žirijo in oči Slovenije. Po koncu vsake polfinalne oddaje bosta znana dva finalista. Prvi finalist je kandidat, ki zbere največ glasov gledalcev. Žirija pa izbere drugega finalista, in sicer se odloča med kandidatoma, ki sta po številu glasov gledalcev zasedla drugo in tretje mesto.
- Sledila bo dodatna oddaja, v kateri bodo gledalci lahko pogledali v zakulisje priprav finalistov na žive oddaje.
- V finalu, ki bo 16. junija potekal v studiu POP TV, pa se bo še zadnjič pomerilo 10 najboljših. Dobili bodo še zadnjo priložnost, da s svojim talentom očarajo Slovenijo. Velikega zmagovalca, najbolj talentiranega 3. sezone šova in dobitnika 50.000 €, bodo izbrali gledalci.

Gledalce čakajo bogate nagrade! Med vsemi tistimi, ki bodo glasovali med polfinalnimi oddajami, bo vsak teden izžreban nagrajenec, ki bo prejel 2.000 evrov. V finalni oddaji Slovenija ima talent pa bo izmed vseh, ki so tekom 3. sezone šova oddali vsaj en glas, izžreban dobitnik prestižne nagrade – Novi Renault Clio!

Ne zamudite talentiranih nedelj na POP TV! Vse zanimivosti in dodatne zgodbe iz zakulisja oddaj pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani ter na VOYO.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

 • Ocena članka: 4,0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
4,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev