facebook-with-circle facebook google+-with-circle google+ instagram-with-circle instagram mail-with-circle twitter-with-circle twitter vine-with-circle vine youtube-with-circle youtube area-graph arrow-bold-down arrow-bold-left arrow-bold-right arrow-bold-up arrow-down arrow-left arrow-long-down arrow-long-left arrow-long-right arrow-long-up arrow-right arrow-up arrow-with-circle-down arrow-with-circle-left arrow-with-circle-right arrow-with-circle-up attachment back-in-time back bar-graph beamed-note bell blackboard block book bookmark box briefcase calendar camera ccw chat check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up circle-with-cross circle-with-minus circle-with-plus clapperboard clipboard clock cloud cog controller-fast-backward controller-fast-forward controller-jump-to-start controller-next controller-paus controller-play controller-record controller-stop controller-volume cross cup cw cycle dots-three-horizontal dots-three-vertical edit export eye-with-line eye flag flash folder forward funnel globe hand heart-outlined heart help-with-circle help home image-inverted image images inbox info-with-circle info install level-down level-up lifebuoy link location-pin lock-open lock log-out login loop magnet magnifying-glass mail medal megaphone menu message minus modern-mic news pencil pie-chart plus price-tag print publish quote reply-all reply resize-100% resize-full-screen retweet rss select-arrows share-alternative share shopping-bag shopping-basket shopping-cart shuffle sound-mix squared-cross squared-minus squared-plus star-outlined star text-document-inverted text-document text thumbs-down thumbs-up ticket tools trash triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up trophy tv typing upload-to-cloud upload user users warning

POLFINALE

VIDEO: Kaos napoveduje napredek v koreografiji!

A.K.
Komentarjev: 0

Člani plesne skupine Kaos pri vsakem nastopu stremijo k temu, da energijo, ki je v njih, predajo ne le občinstvu, ampak tudi gledalcem pred televizijskimi zasloni. Nič drugače ne bo v velikem finalu, ko bodo zopet skušali navdušiti s ’kaotično’ plesno točko!

Za ogled videov se PRIJAVI
Za ogled videov se NAROČI

Energične plesalce pa ne druži le ljubezen do plesa in skupni treningi, temveč prav posebno prijateljstvo. Vsak član skupine je nekaj posebnega, vsak ima svojo energijo, doda del sebe in prav zaradi tega je plesna skupina Kaos unikat.

Kaos_ osebne - 8
Vsak plesalec v skupini je nekaj posebnega, prav zato tvorijo neuničljivo celoto. (Foto: osebni arhiv)

Plesalci, ki prihajajo iz različnih koncev Slovenije in celo Amsterdama, so se na šov Slovenija ima talent prijavili bolj iz radovednosti in brez velikih pričakovanj. Vse skupaj so vzeli kot nekakšen izziv oziroma prav posebno nalogo, kar se je kasneje izkazalo za odlično odločitev.

Ker pa so že na avdicijskem nastopu popolnoma razorožili publiko in predvsem očarali žirantko Ano, so videli, da gre zares. Veselje in sreča ob uvrstitvi v polfinale sta bili nepopisni in potrebovali so kar nekaj trenutkov, da so dojeli, kaj jim je uspelo. Preplavila so jih močna čustva in s še večjo zagnanostjo so se lotili intenzivnih treningov, ki so obrodili sadove tudi na njihovem naslednjem, polfinalnem nastopu.

Kaos_ osebne - 4
Njihovi teningi so zadnje tedne zelo naporni, saj so svoje življenje trenutno podredili plesu, (Foto: osebni arhiv)

Življenja so se jim od udeležbe v šovu obrnila na glavo, pa ne samo v količini treningov, ki potekajo več ur dnevno in na račun katerih se odrekajo mnogim stvarem, pač pa imajo sedaj, kot pravijo, tudi nekaj 'malih privilegijev’.

V zadnjih tednih se močno potijo v svojih plesnih prostorih v Kranju, kjer pripravljajo točko, ki bo zagotovo eksplozija vsega, kar plesna skupina Kaos zmore. Pravijo, da posebne mrzlice pred finalnim nastopom ne čutijo, saj jim že udeležba v finalu pomeni ogromno. Zagotovo pa stavijo na to, da bodo adrenalin, ki ga čutijo pred nastopom, predali ljudem, saj je to eden izmed večjih čarov plesa.

Kaos_ osebne - 9
Zagotavljajo, da bodo v finalni oddaji pokazali še večji napredek v koreografiji. (Foto: osebni arhiv)

Kaos ostaja kaos tudi v velikem finalu. Pravijo, da bodo ostali zvesti svojemu ’zapisu’. S čim nas bodo očarali tokrat, pa se pustite presenetiti.

Glasovanje za zmagovalca šova Slovenija ima talent že poteka! Pravila za glasovanje najdeš TUKAJ!
 

SORODNI ČLANKI

Komentarjev: 3
 
avteki 15.06.2013 18:32:35
Plesna skupina ki nima velikega srca ampak NAJVEČJEGA!!!!!! GO KAOS
 
avteki 14.06.2013 22:27:35
Ja kje je pa video ?
whitesites69 15.06.2013 10:51:26
videoo???
Več komentarjev