facebook-with-circle facebook google+-with-circle google+ instagram-with-circle instagram mail-with-circle twitter-with-circle twitter vine-with-circle vine youtube-with-circle youtube area-graph arrow-bold-down arrow-bold-left arrow-bold-right arrow-bold-up arrow-down arrow-left arrow-long-down arrow-long-left arrow-long-right arrow-long-up arrow-right arrow-up arrow-with-circle-down arrow-with-circle-left arrow-with-circle-right arrow-with-circle-up attachment back-in-time back bar-graph beamed-note bell blackboard block book bookmark box briefcase calendar camera ccw chat check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up circle-with-cross circle-with-minus circle-with-plus clapperboard clipboard clock cloud cog controller-fast-backward controller-fast-forward controller-jump-to-start controller-next controller-paus controller-play controller-record controller-stop controller-volume cross cup cw cycle dots-three-horizontal dots-three-vertical edit export eye-with-line eye flag flash folder forward funnel globe hand heart-outlined heart help-with-circle help home image-inverted image images inbox info-with-circle info install level-down level-up lifebuoy link location-pin lock-open lock log-out login loop magnet magnifying-glass mail medal megaphone menu message minus modern-mic news pencil pie-chart plus price-tag print publish quote reply-all reply resize-100% resize-full-screen retweet rss select-arrows share-alternative share shopping-bag shopping-basket shopping-cart shuffle sound-mix squared-cross squared-minus squared-plus star-outlined star text-document-inverted text-document text thumbs-down thumbs-up ticket tools trash triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up trophy tv typing upload-to-cloud upload user users warning

POLFINALE

Voditelja

A.K./U.P.
Komentarjev: 0

Letošnja sezona šova Slovenija ima talent bo postregla z novim voditeljskim parom. Prekaljenemu voditelju in stand up komiku Vidu Valiču se bo na odru pridružil dramski igralec Domen Valič, ki bo letos v družbi svojega brata krmaril med vzhajajočimi zvezdami najbolj nadarjenih na sončni strani Alp.

Za ogled videov se PRIJAVI
Za ogled videov se NAROČI

Vidu Valiču se bo v vlogi voditelja šova Slovenija ima talent pridružil njegov brat, Domen Valič!

Brata Valič - dvojna doza smeha in zabave. Prvi stand up komik, drugi pa dramski igralec, ki se v zadnjem času uveljavlja tudi na televizijskih zaslonih.

"Nov voditeljski obraz bo moj brat. Je zelo podoben kot jaz, le 'usekan' na malo drugačen način. Fant je zabaven, veliko bolj odgovoren in skrben od mene, ampak .. Ampak ne obstaja, lažje bo," hudomušno pove Vid. Letos stavi na nenavadne talente, ki bi ga znali presenetili. 

"Z Vidom sva najboljša prijatelja. Vzgajana sva bila v maniri, da je bratska ljubezen najpomembnejša. On je moj brat do konca mojega življenja z vsemi svojimi kodri ali pa brez njih. Hecanje in zbadanje se pri naju ves čas prepletata. Vid je specialist v spravljanju ljudi ob živce, ve pa tudi, kdaj je vrag odnesel šalo in je nujna pomoč. Sicer je bolj izkušen TV voditelj, ampak jaz se hitro učim in ne želim prav nič zaostajati. Veseliva se sodelovanja, vodenja oddaje in nimava kakšnega posebnega strahu. Samo prijetno brbotanje v pleksusu, preden se začne odštevanje: 3…., 2…, 1…, AKCIJA!!," se veseli novih izzivov Domen.  

Slovenija ima talent
Domen in Vid Valič.

Vid je še razkril, da mu je srce zaigralo, ko so mu omenili, da razmišljajo, da bi bil njegov brat sovoditelj. "S Perom je bilo super sodelovati ampak je bilo najino skupno delo na vrhuncu in ko si na vrhuncu, je treba končati. Z Domnom pa že nekaj časa iščeva nek izgovor oz. projekt, ki bi ga lahko skupaj ustvarila ampak do sedaj še ni bilo časa ali priložnosti. Komaj čakam, da se začne kreativni proces, da bova lahko najino zafrkavanje še iz otroštva, najstništva in seveda zdajšnjega životarjenja prenesla na televizijo. Letošnja jesen in zima bosta razburkana. Pripravite se na Valič tornado oz. Valičnado!" se veseli sodelovanja z bratom. 

Komentarjev: 0
Več komentarjev